top of page
CP_eilandavontuur_klas.jpg

Special: Studio Patz van der Sloot en Educatie

Studio Patz van der Sloot heeft iets met onderwijs. Niet gek natuurlijk; hoe geweldig is het om leren door middel van waanzinnige verhalen aantrekkelijker te maken voor kids en tieners? Vier korte cases van mooie educatieve klanten die laten zien wat creatieven van Studio Patz van der Sloot allemaal al voor educatieve klanten hebben mogen doen.

malmberg-logo-1.png

We zijn trots dat educatieve uitgeverij Malmberg (onderdeel van het Finse Sanoma) al een aantal keren op onze deur heeft geklopt om ons te vragen mee te helpen om hun lesprogramma’s aantrekkelijk te maken dmv verhalen. Van relatief kleine projecten tot prestigieuze reuzenprojecten als Familie Pluym (conceptontwikkeling, verhaallijnen, characterontwikkeling). Nog trotser omdat Malmberg toch wel  één van de vier marktleiders is van educatieve uitgaves in Nederland.

MLMBRG_NOT_overzichtvisual.jpg
005_character_design_phase3_edited.jpg
pluymlogo.png

Voor de bestaande leermethode ‘Naut, Meander en Brandaan’ ontwikkelde we samen met Patsboem Educatie een korte spannende missie waarin de kinderen Naut, Meander en Brandaan moesten helpen om veilig terug te komen uit het verleden, de toekomst en vanaf een onbekende locatie in het heden.

Een thuis-oefenplatform voor de basisschool waarin een animatieserie een grote rol speelt was en is baanbrekend. Hoe stoer dat wij hiervoor de karakters en de scripts mochten ontwikkelen. Neem een kijkje bij de special!

KL FU19_afbeelding_L1_2.png
logo 2MM lavabillen.png
FU26_afbeelding_L3_1.png
rubytube_logo.png

Voor Squla ontwikkelen we o.a. maandelijks gëïllustreerde verhalen die gemixt worden door het oefenmateraal van Squla.  Ook mochten we meewerken aan een mysteriespel tijdens de terug-naar school campagne.

V10_QEET1_L5_01.jpg
Qeet logo.png
Squla-Logo-Blueborder-NL-1.png

Squla wordt gezien als een relatief nieuwe en innovatieve speler in het educatieve speelveld. Terwijl de ‘Big Four’ zich primair richten op de scholen zelf, verzorgt Squla op online platform thuis-oefenmateriaal voor meer dan 130.000 betalende abonnees en ongeveer 600.000 geregistreerde gratis gebruikers in Nederland. 

logo-noordhoff-kleur.png

Het is een stukje rijden vanuit onze homebase Utrecht maar dat hebben we er graag voor over. Supertrots dat Studio Patz van der Sloot de grootste educatieve uitgeverij Noordhoff Uitgevers uit Groningen ook als klant mag rekenen! 

Junior_cloud_digitaal_en_papier.png

Voor Noordhof ontwikkelende we een overkoepelend verhalenconcept voor hun digitale platform Junior Cloud.

EVS_3Dvisual_1.jpg
sakslogo.png

SaKS is een onderwijs- organisatie die bestaat uit 14 katholieke basisscholen in Alkmaar en Bergen. 

Isla Espiral: voor de scholengemeenschap Saks hebben we hun strategisch beleidsplan omgezet in een geweldig avontuur op een onbewoond eiland voor de leerlingen waarin ‘worden die je bent’ centraal staat.

bottom of page