top of page
masterclass beeldendecreas.jpg

Zondag 25 januari 
10.00 - 12.30
Huis van Betekenis, lauwerecht 10
Utrecht.

65
euro!

logoruimte8.png

Mogelijk gemaakt door het Huis van Betekenis 

Natuurlijk vertel jij al verhalen. Maar maak je echt bewust gebruik van verhalen om je werk beter of je kans op werk groter te maken?

 

In mijn speciale Masterclass Storytelling voor beeldende creatieven duiken we gezamelijk in in de vraag hoe verhalen je kunnen helpen om niet alleen je werk zelf te verbeteren, ook hoe je je eigen verhaal en het verhaal over je werk een stapje beter kan neerzetten. 

De masterclass Storytellling voor beeldende creatieven is mede mogelijk gemaakt door het Huis van Betekenis - en daardoor betaalbaar voor bijna iedere creatief die wel een verhaal-zetje kan gebruiken.

 

De Masterclass wordt gehouden in het Huis van Betekenis (ateliers en studio’s en community van Illustratoren en beeldmakers) in Utrecht.

Over Patz 
 

Na een carrière in de reclamewereld  heeft Patz van der Sloot (Delft, 1964) de afgelopen 15 jaar gewerkt aan een oeuvre van verhalen voor volwassenen, jongeren en kinderen. Deze verhalen kwamen tot leven in boeken, audioverhalen en podcasts, films, series en zelfs in de vorm van spellen en publieksruimtes waar hij vaak als een dirigent samenwerkt met diverse creatieven om de verhalen tot leven te brengen.

 

Zijn liefde en kennis voor verhalen is groot. Het is dan ook geen wonder dat Patz de laatste jaren ook wordt ingeschakeld als verhaaladviseur en internationale Masterclasses Storytelling verzorgt voor marketeers, communicatie- en contentprofessionals.

 

Naast zijn verhaalwerk is Patz de oprichter van Fat Unicorns Games en is actief als 'bewoner' van het Huis van Betekenis als autonoom beeldmaker en fotograaf.

patzportret_lab.jpg

Geef je op!

Je ontvangt een bevestiging met een ideal of tikkie-link voor betaling.

opgeven
bottom of page