top of page

Patz vander Sloot
Masterclass Storytelling

Over Patz

Na een carrière in de reclamewereld heeft Patz van der Sloot (geboren in Delft in 1964) de laatste jaren gewerkt aan een oeuvre aan verhalen voor volwassenen, jongeren en kinderen. Deze verhalen kwamen tot leven in boeken, audioverhalen en podcasts, films, series, beeld- en fotoseries, en zelfs in de vorm van spellen en publieksruimtes.

 

Wat zijn aanpak zo bijzonder maakt in Nederland, is dat hij doorgaans verhaalconcepten ontwikkelt (verhalen vormen altijd het vertrekpunt van zijn projecten) en als een dirigent samenwerkt met diverse creatieven om de verhalen tot leven te brengen.

 

Zijn liefde en kennis voor verhalen is groot. Het is dan ook geen wonder dat Patz de laatste jaren ook wordt ingeschakeld als verhaaladviseur en internationale Masterclasses Storytelling verzorgt voor marketeers, communicatie- en contentprofessionals.

 

Naast Studio Patz van der Sloot is Patz de oprichter van Fat Unicorns Games (spellen gebaseerd op verhalen), mede oprichter van de Academy of Narratives en heeft hij ook een actieve rol als autonoom beeldenmaker en fotograaf.

bottom of page