top of page
64x37.200.LR.strand.jpg
logo kunstuitleen.png
lightanddarklogo.png

Beste mensen!

Jullie kennen mij; focus is niet zo mijn ding. Het lijkt erop dat het steeds erger gaat worden: geïnspireerd door alle kunstenaars en illustratoren om mij heen op mijn werkplek bij het Huis van Betekenis heb ik sinds december vorige jaar ook nog eens mijn oude liefde erbij opgepakt. Fotografie.

Ik nodig jullie daarom uit om op vrijdag 8 december om 17.00 aanwezig te zijn bij de opening van de groepsexpositie ‘Teken Over’ van het Huis van Betekenis in de gallery van de Utrechtse Kunstuitleen waar ik de eerste twee beelden uit de serie ‘Between light and the dark’ presenteer. Een bescheiden begin, maar wel eentje die voelt als een mijlpaal; de beelden voelen voor mij als thuiskomen.

Los van mijn werk hangt de ruimte vol met autonome illustraties van mijn creatieve huisgenoten. Wonderschoon werk van mensen die mij tot op het bot inspireren. Allemaal te bewonderen en natuurlijk ook aan te schaffen.

De expositie ‘Teken Over’ is van zaterdag 9 t/m 16 december te bezoeken bij de Kunstuitleen Utrecht, St.Jacobstraat 251 in Utrecht (Vlakbij Utrecht CS).  De feestelijke opening is op vrijdag 8 december en begint om 17.00.

Wil je komen? Stuur een berichtje naar mij of naar info@kunstuitleenutrecht.nl

Ik hoop jullie daar te zien!

Patz

Neem vast een kijkje naar mijn fotografie

 

 

Meer info over het Huis van Betekenis https://www.huisvanbetekenis.org/

Teken-Over-HvB-1600x2244.jpg
bottom of page